Saya Terima Sehingga RM122,761 Sebulan Dan Sekarang Saya Nak Bantu Anda Pula Hasilkan At Least RM3,000 Sebulan !

Assalamualaikum & hai,

Nama saya Hafidz Arif, dan menetap di Banting, Selangor.

Pertama sekali, saya nak anda buka minda dan dengar cerita saya dulu, kemudian buatlah keputusan bijak.

Pada tahun 2012 dahulu, saya hanyalah seorang penganggur.

Mungkin sama dengan anda, saya struggle untuk hidup.

Saya pernah cuba macam-macam bisnes, asalkan dapat duit untuk survive.

Saya belajar dan tamat dengan First Class Degree tapi disebabkan saya tak minat dengan kos tersebut, saya cuba cari pekerjaan lain. Akhirnya bertahun saya buat bisnes kecil-kecilan, supaya ada duit sendiri tak nak susahkan mak ayah.

Saya juga pernah…

…dan macam2 lagi.

Malu? tolak tepi… 

Sampai satu tahap, bila saya dah penat niaga kecil-kecilan, saya terfikir adakah ada dekat dunia ni, satu peluang bisnes yang boleh saya buat sekali saja, saya dapat income-nya berkali-kali seumur hidup.

Dipendekkan cerita, Alhamdulillah, saya jumpa peluang tersebut pada hujung 2014 dan bila saya buat, memang tak pandang belakang dah.

Bisnes macam inilah yang saya CARI SEJAK DULU LAGI..

Buat Kerja Sekali, Dapat Untung Berkali-Kali

Lihat peningkatan incomenya setiap bulan, sejak 2014 hingga 2016.

Dari RM53.60 untuk bulan pertama ke RM32,646.71 pada bulan ke-24.

…dan angka tersebut semakin menaik, menaik dan menaik.

Kalis ekonomi ke? 

Itu PASTI… di waktu ramai rakyat Malaysia kehilangan punca pendapatan & pekerjaan semasa pandemik, kenaikan income bulanan saya pula meningkat kepada RM60,926.22/bulan.

TIGA bulan lepas tu, jumlahnya naik mendadak sehingga RM93,231.14/bulan… kenaikan lebih RM32,000.

Rasa macam tak percaya, “betul ke Allah kurniakan aku income sebesar ni?”

Income bulan lepas tak habis lagi, bulan ni akan masuk pulak 6-angka, sama ada saya buat kerja atau tidak.

Jika anda rasakan apa yang saya tunjuk tu tak betul atau edit semata-mata, tak apa. Tapi yang ini pasti tak boleh tipu mata anda. 

Jumlah pembayaran yang saya terima setahun.. Ia adalah borang CP58 Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN). Satu tahun saya menerima lebih RM1,000,000!

Kami Akan Bantu Anda

Saya juga pernah di anugerahkan sebagai “Best Dealer Award” selama 3 bulan berturut-turut. Antara dealer yang sangat komited bantu orang baru memulakan bisnes ini. Jadi anda tak perlu risau, kita buat sama-sama sampai jadi!

Alhamdulillah, syukur sangat-sangat.

Niat saya cuma nak menampakkan peluang yang saya ambil dulu betul-betul UBAH hidup saya

Anda follow je apa yang saya & Team tunjuk, in shaa Allah anda dapat.

Buktinya, kami dah bantu ramai yang berjaya dalam bisnes ini. Lihat hasil pendapatan mereka:

Bukan dapat duit jer, kualiti hidup mereka juga berubah.

Seronoknya dapat bantu kawan-kawan kongsi rezeki hebat ni.

Anda tak teringin ke nak rasa “pendapatan pasif – buat sekali untung banyak kali” ini jugak?

Tapi macam mana cara mudah mereka buat?

Jom saya terangkan dulu peluang hebat yang kami buat ni..

Jadi Yang Terawal "Buat Duit" Dalam Industri Berbillion Ringgit!

 

BAYANGKAN…

Syarikat besar Telco (seperti Digi, Maxis, Celcom) tawarkan anda untuk menjadi “rakan niaga” mereka.

Dan setiap keuntungan mereka dapat dikongsi bersama anda! (profit-sharing).

Berdasarkan dari statistik, setiap sukuan tahun syarikat telco gergasi mencatatkan keuntungan bersih berbilion ringgit. Saya ulang, BILLION RINGGIT!

Mana tidaknya, rakyat Malaysia ada 30 juta tetapi pengguna handphone yang aktif ada 40 juta (ada orang guna 2-3 handphone dalam satu masa).

Berapa Anda Topup Setiap Bulan?

Katakan anda topup RM50 sebulan, maka setahun duit anda sudah hangus RM600. Jika 10 tahun sudah RM6,000! Ini semua adalah DUIT HANGUS yang anda tak mungkin dapat balik!

Kalau anda saja dah hangus RM6,000.. Bayangkan 30 juta rakyat Malaysia juga duit hangus seperti anda. Maka tak hairanlah banyak syarikat Telco buat untung Berbillion Ringgit Setiap Bulan sebab handphone adalah keperluan manusia.

… sehinggalah munculnya syarikat Tone Group

Buat Duit Dengan Simkad

Syarikat Tone Group berkerjasama dengan syarikat Digi Telecommunications dengan mengeluarkan simkad bernama Tone Wow. 

Mereka membuka peluang buat kita semua untuk menceburi perniagaan Telco dengan modal yang sangat rendah. 

Hanya menjadi pengguna simkad Tone Wow sahaja anda sudah boleh memulakan bisnes!

Jangan Risau, Bisnes Tone Wow Diiktiraf Patuh Syariah

Bisnes Modal Kecil Tapi Untung Macam Modal Besar

Kita jadi pengguna simkad ini dan akan diberikan ID dealer yang sah.

Kerja kita hanya mengajak seberapa ramai manusia yang guna handphone di Malaysia ini untuk bertukar kepada simkad Tone Wow. 

Ibaratnya kita ini adalah ejen pemasaran lah.

Jangan risau nak nombor baru boleh, kekalkan nombor lama pun boleh.

Syarikat Tone Group akan berkongsi keuntungan bersama kita setiap kali pengguna yang sudah kita ajak tersebut lakukan topup.

Bayangkan, kerja kita hanya memasarkan saja simkad ini,

Mereka lakukan topup, anda dibayar “ROYALTI”.
Mereka boleh topup dimana saja kedai seluruh Malaysia termasuk secara online.
Mereka boleh topup bila-bila masa tanpa perlu cari anda,

Semua kedai yang jual topup ibarat kedai bapa kita punya, rileks saja terima keuntungan tanpa had.

Apa Beza Simkad Anda Dengan Simkad Tone Wow?

Simkad kita sama saja, boleh SMS, Call dan Internet. 

Tiada yang beza, cuma Tone Wow ada memberi kelebihan yang tiada pada simkad lain. Lihat di bawah:

Pelan Data & Panggilan Tone Wow

2 Minit Untuk Jelaskan Tentang Kelebihan Tone Wow

Bukti Internet Laju Tanpa Had!

Bagaimana Nak Bermula?

 

Number one
Dapatkan Simkad Tone Wow
  • Anda perlu jadi pengguna simkad ini untuk jana pendapatan

     

  • Anda perlu topup minima RM30 sebulan untuk layak menerima komisen setiap bulan tanpa henti

     

  • Ada 2 jenis simkad iaitu LITE dan BIZ

Number 2
Anda Akan Diberikan Web KerjaSimple ini “2 Bulan Percuma”

Dengan Web KerjaSimple ini, segala kerja anda untuk mengajak orang sertai bisnes ini jadi mudah!

Lihat simulasi jika anda daftarkan 10 orang, dan mereka juga buat perkara yang SAMA iaitu daftar 10 orang juga di bawah mereka..
Saya kirakan berapa potensi komisen anda akan terima jika mereka topup RM35 sebulan.

Kerja anda hanya promosikan Link Website KerjaSimple anda

Prospek masuk dan baca penerangan bisnes ini. Jika tak join sistem KerjaSimple akan follow up mereka di whatsapp

Jika mereka minat, mereka terus daftar di website anda dan simkad akan di pos kan oleh Team KerjaSimple

Mereka akan dapat simkad, web KerjaSimple, dan Team KerjaSimple akan ajar mereka guna simkad Tone Wow & ajar cara promosikan link web KerjaSimple

Dengan hanya daftarkan 10 orang sahaja, anda boleh dapat pendapatan
RM2,537.50 sebulan (Simkad Lite)

RM4,690.00 sebulan (Simkad Biz)

Senang Tak Nak Mulakan Bisnes Ni?


Jawapannya… SENANG SANGAT!!
Tengok apa kata pengguna kami di bawah…
Previous
Next

Sedia Untuk Daftar?

Pakej #1
Starter Pack KerjaSimple

RM49 SAHAJA

Ini yang anda dapat dalam Pakej Starter Pack KerjaSimple:

 ITEM
HARGA
1
Simkad Tone Wow LITE (Komisen Hingga 14%)
RM12.50
2
Pembungkusan & Penghantaran Simkad
RM10
3
Langganan Web Replika Bulan Pertama
RM10
4
Upah Pasang Web Replika KerjaSimple
RM49
5
FB Support Group
RM49
6
Whatsapp Support Group
RM99
7
7-Day KerjaSimple Training Bootcamp
RM99

JUMLAH KESELURUHAN

RM328.50

RM49 SAHAJA

Pakej ini sesuai jika anda:

RM49 je, anda mampu punya.

Pakej #2
Business Pack KerjaSimple

RM149 SAHAJA

Ini yang anda dapat dalam Pakej Business Pack KerjaSimple:

 ITEM
HARGA
1
Simkad Tone Wow BIZ (Komisen Hingga 26%)
RM100.50
2
Pembungkusan & Penghantaran Simkad
RM10
3
Langganan Web Replika Bulan Pertama
RM10
4
Upah Pasang Web Replika KerjaSimple
RM49
5
FB Support Group
RM49
6
Whatsapp Support Group
RM99
7
7-Day KerjaSimple Training Bootcamp
RM99

SPECIAL Untuk BUSINESS PACK KerjaSimple Aje!

8
1-Year ADVANCED KerjaSimple ONLINE Coaching Sessions
RM199

JUMLAH KESELURUHAN

RM615.50

RM149 SAHAJA

Pakej ini sesuai jika anda:

Kalau anda nak komisen lagi banyak dan siap coaching lebih advanced, pilih pakej Business Pack KerjaSimple.

Pakej #3
PREMIUM Pack KerjaSimple

RM299 SAHAJA

Ini yang anda dapat dalam PREMIUM Pack KerjaSimple:

 ITEM
HARGA
1
Simkad Tone Wow BIZ (Komisen Hingga 26%)
RM100.50
2
Pembungkusan & Penghantaran Simkad
RM10
3
Langganan Web Replika Bulan Pertama
RM10
4
Upah Pasang Web Replika KerjaSimple
RM49
5
FB Support Group
RM49
6
Whatsapp Support Group
RM99
7
7-Day KerjaSimple Training Bootcamp
RM99

SPECIAL Untuk PREMIUM PACK KerjaSimple Aje!

8
1-Year ADVANCED KerjaSimple ONLINE Coaching Sessions
RM199
9
1-Year PREMIUM LIVE In-Person Coaching Sessions
RM199
10
PREMIUM Mastermind Group Support, dibuka 24 Jam Sehari
RM199
11
Peluang sertai "Pemasaran Bersama" aka Co-Op Marketing
RM199

JUMLAH KESELURUHAN

RM1,212.50

RM299 SAHAJA

Apa yang ada dalam BUSINESS Pack KerjaSimple, ada dalam PREMIUM Pack KerjaSimple.

Ditambah lagi dengan…

Pilih pakej ni jika anda nak…

Pakej ini amat sesuai untuk anda yang tiada masa untuk share link, tapi sanggup upah orang untuk sharekan link anda.

SPECIAL OFFER UNTUK ANDA! 

Jika anda buat pembayaran dalam masa 1 jam, anda akan dapat FREE 2 BULAN guna website KerjaSimple ini.

Daftar sekarang dalam masa 1 jam..

Rugilah tak dapat guna 2 bulan website power ni..

 

Ikhlas,
Hafidz Arif
b/p. Sham Razi (Whatsapp: 0199131319)
& Team KerjaSimple.com

Penafian Pendapatan | Polisi PrivasiTerma & Syarat

Hak Cipta © KerjaSimple.com. Hak cipta terpelihara. Laman ini bukan sebahagian dari laman web Facebook atau Facebook Inc. Selain itu, laman web ini tidak disokong oleh Facebook dengan cara apapun. Facebook adalah tanda dagangan Facebook, Inc.

Hasil-hasil yang dipaparkan dalam laman web ini bukan jaminan anda akan dapat hasil yang sama. Ini terpulang kepada faktor-faktor seperti etika kerja, produk dan harga, jenis perniagaan, dan lain-lain lagi. Testimonial yang dikongsikan adalah berdasarkan pengalaman masing-masing.

 

SERIUS! Awak ada masa 1 JAM SAHAJA untuk dapatkan
PERCUMA 2 bulan ekstra langganan web KerjaSimple. DAFTAR SEKARANG!