Jadi Yang Terawal "Buat Duit" Dalam Industri Berbilion Ringgit

BAYANGKAN…

Jika syarikat besar telco (seperti Digi, Maxis, Celcom) menawarkan awak untuk menjadi “rakan niaga”.

Dan setiap keuntungan yang mereka dapat akan dikongsi bersama awak (profit-sharing).

Berdasarkan dari statistik, setiap sukuan tahun, syarikat telco gergasi ini mencatatkan keuntungan bersih berbilion ringgit. Saya ulang, BILLION RINGGIT!

Mana tidaknya, rakyat Malaysia ada 30 juta tetapi pengguna handphone yang aktif ada 40 juta (ada orang guna 2-3 handphone dalam satu masa).

Rakyat Malaysia Belanja 2 Bilion Sebulan Untuk Handphone

Ya benar, pengguna prepaid membayar topup 1.28 billion dan postpaid membayar bil 704 juta sebulan semata-mata untuk guna handphone dan ia sudah jadi satu keperluan.

Bayangkan jika awak menikmati 0.01% saja dari 2 billion tersebut, maka awak sudah pun menerima sebanyak RM200,000 weh!

Tak hairanlah makin banyak syarikat telco yang muncul. Dahulunya hanya 3 sahaja (Maxis, Celcom, Digi), tapi sekarang sudah ada lebih dari 10 syarikat telco yang ada dalam pasaran Malaysia.

Biasanya Dimonopoli Golongan Jerung

Peluang bisnes yang untungnya billion ringgit macam ni mustahil untuk diceburi oleh rakyat marhaen seperti kita.

Mana tak nya, untuk jadi dealer sah syarikat telco gergasi, modal kasar saja perlu lebih RM100,000. 

Ya, jumlah ini bukan main-main.

…sehinggalah munculnya syarikat Tone Group.

Buat Duit Dengan Simkad

Syarikat Tone Group berkerjasama dengan syarikat Digi Telecommunications dengan mengeluarkan simkad bernama Tone Wow. 

Mereka membuka peluang buat kita semua untuk menceburi perniagaan Telco dengan modal yang sangat rendah. 

Hanya menjadi pengguna simkad Tone Wow sahaja awak sudah boleh memulakan bisnes!

Bisnes Modal Kecil Tapi Untung Macam Modal Besar

Kita jadi pengguna simkad ini dan akan diberikan ID dealer yang sah.

Kerja kita hanya mengajak seberapa ramai manusia yang guna handphone di Malaysia ini untuk bertukar kepada simkad Tone Wow. 

Ibaratnya kita ini adalah ejen pemasaran lah.

Jangan risau nak nombor baru boleh, kekalkan nombor lama pun boleh.

Syarikat Tone Group akan berkongsi keuntungan bersama kita setiap kali pengguna yang sudah kita ajak tersebut lakukan topup.

Bayangkan, kerja kita hanya memasarkan saja simkad ini,

Mereka lakukan topup, awak akan dibayar “ROYALTI”.
Mereka boleh topup dimana saja,
Mereka topuplah berapa saja,
Mereka boleh topup bila-bila masa,

Semua kedai yang jual topup ibarat kedai bapa kita punya, rileks saja terima keuntungan tanpa had.

Apa Beza Simkad Awak Dengan Simkad Tone Wow?

Simkad kita sama saja, boleh SMS, Call dan Internet. 

Tiada yang beza, cuma Tone Wow ada memberi kelebihan yang tiada pada simkad lain. 

Lihat di bawah:

Pelan Data & Panggilan Tone Wow

Kelebihan plan data Tone Wow adalah pada Internet Highspeed. Data internet tak habis guna? Jangan risau, boleh bawa kehadapan tanpa had.

Pelan Tone Wow punyai internet laju tanpa sekatan. Maksudnya dia tiada FUP seperti kebanyakan pelan telco lain.

Walaupun ada telco yang memberi pelan data unlimited, tapi mereka akan sekat kelajuan internet.

Macam mana unlimited pun. Data akan dihadkan kepada 50GB sahaja, lepas tu jika guna lebih, data akan jadi basic (kelajuan 512kpbs) sangat slow!

Bukti Internet Laju Tanpa Had!

7 Minit Untuk Jelaskan Tentang Kelebihan Tone Wow

Nak buat duit dengan bisnes telco simkad Tone Wow ni serius sangat simple!

(1) GUNA – (2) SHARE LINK – (3) DAPAT DUIT BERTERUSAN!

Awak hanya jadi pengguna simkad Tone Wow, kemudian awak akan diberikan website KerjaSimple ini. 

Kerja awak share je link website awak dan tahu-tahu awak sudah dapatkan pelanggan secara percuma!

Setiap kali pelanggan itu topup, awak tak pasal-pasal dibayar royalti oleh syarikat Tone Group. 

Mereka topuplah dimana saja dan berapa nilainya, awak akan terus dibayar royalti sampai bila-bila selagi mereka terus gunakan simkad tersebut. 

Mudah kan?

Customer Awak SHARE LINK dan Berkembang, Awak Tak Pasal-Pasal Dapat ROYALTI Jugak!

Bila customer awak daftar, maka mereka akan dapat simkad Tone Wow dan Link website KerjaSimple juga.

Mereka pun nak royalti (duit) juga, maka mereka akan buat benda yang sama.

Syarikat Tone Wow tidak hanya membayar royalti apabila customer awak aje yang topup, tapi customer kepada customer pun syarikat bayar awak royalti!

Haaa tak faham? Tak apa, tonton video 9 minit ni:

Anugerah & Sijil Patuh Syariah

Apa Beza Simkad Lite & Simkad Biz?

Dari RM53 Kepada RM93,000 Sebulan

Tiada apa lagi perlu awak fikirkan lagi. 

Sebuah syarikat telco gergasi ingin bekerja sama dengan awak untuk berkongsi keuntungan. 

Jangan fikir lagi sahabat..

9 Dari 10 Bisnes Tak Dapat Bertahan

Jujur saya katakan, bisnes ini bukanlah yang terbaik. Tetapi jika awak tahu betapa besarnya risiko dalam perniagaan pasti awak akan kata bisnes ini adalah antara yang terbaik.

Sebab Apa?

Berdasarkan dari statistik, jika ada 10 bisnes yang bermula, selepas 3 tahun hanya 1 saja yang bertahan dan 9 lagi tak mampu diteruskan. Jadi jika awak nak mulakan bisnes, peluang untuk gagal itu sangat tinggi!

Maka mulakanlah dengan bisnes modal yang rendah. 

Sekurang-kurangnya jika gagal, awak tak menangis di bucu katil. Hehe..

Bisnes Ini Sudah Sempurna

Ya, pada saya ia sudah sempurna.

Itulah sebab saya katakan peluang buat duit dalam bisnes Telco Tone Wow ini sudah sempurna.

Tapi Kenapa Ramai Yang Masih Tengok Saja?

Ramai yang takut nak buat?

Sebab mereka rasa nak buat bisnes ini susah.

Nak tak saya ajarkan cara SIMPLE untuk buat bisnes Tone Wow ni?

Penafian Pendapatan | Polisi PrivasiTerma & Syarat

Hak Cipta © KerjaSimple.com. Hak cipta terpelihara. Laman ini bukan sebahagian dari laman web Facebook atau Facebook Inc. Selain itu, laman web ini tidak disokong oleh Facebook dengan cara apapun. Facebook adalah tanda dagangan Facebook, Inc.

Hasil-hasil yang dipaparkan dalam laman web ini bukan jaminan anda akan dapat hasil yang sama. Ini terpulang kepada faktor-faktor seperti etika kerja, produk dan harga, jenis perniagaan, dan lain-lain lagi. Testimonial yang dikongsikan adalah berdasarkan pengalaman masing-masing.

Rujukan: Sham Razi

NANTI DULU!

Nak Tau Bagaimana Saya Hasilkan RM40,000 Sebulan?