Saya Dah Dapat Sampai RM122,761 Sebulan, Sekarang Saya Nak Bantu Awak Pulak Untuk Hasilkan At Least RM3,000 Sebulan

Assalamualaikum & hai,

Nama saya Hafidz Arif, dan menetap di Banting, Selangor.

Pertama sekali, saya nak awak buka minda dan dengar cerita saya dulu, kemudian buatlah keputusan bijak.

Pada tahun 2012 dahulu, saya hanyalah seorang penganggur.

Mungkin sama dengan awak, saya struggle untuk hidup.

Saya pernah cuba macam-macam bisnes, asalkan dapat duit untuk survive.

Sudah bertahun saya buat bisnes kecil-kecilan, untuk ada duit sendiri supaya tak susahkan mak ayah.

Saya pernah…

…dan macam2 lagi.

Malu? tolak tepi… 

Sampai satu tahap, bila saya dah penat niaga kecil-kecilan, saya terfikir adakah ada dekat dunia ni, satu peluang bisnes yang boleh saya buat sekali saja, saya dapat income-nya berkali-kali seumur hidup.

Dipendekkan cerita, Alhamdulillah, saya jumpa peluang tersebut pada hujung 2014 dan bila saya buat, memang tak pandang belakang dah.

Bisnes macam inilah yang saya cari sejak dulu lagi.

Buat Kerja Sekali, Dapat Untung Berkali-Kali

Lihat peningkatan incomenya setiap bulan, sejak 2014 hingga 2016.

Dari RM53.60 untuk bulan pertama ke RM32,646.71 pada bulan ke-24.

…dan angka tersebut semakin menaik, menaik dan menaik.

Kalis ekonomi ke? 

Itu PASTI… di waktu ramai rakyat Malaysia kehilangan punca pendapatan & pekerjaan semasa pandemik, kenaikan income bulanan saya pula meningkat kepada RM60,926.22/bulan.

TIGA bulan lepas tu, jumlahnya mencanak ke RM93,231.14/bulan… kenaikan lebih RM32,000.

Rasa macam tak percaya, “betul ke Allah kurniakan aku income sebesar ni?”

Income bulan lepas tak habis lagi, bulan ni akan masuk pulak 6-angka, sama ada saya buat kerja atau tidak.

Bukan saja diberikan rezeki pendapatan yang luar biasa, malah lebih lagi.

Semuanya 100% hasil dari bisnes ini:

Tak ada senang lenang, tapi bila nak beli sesuatu tu tak perlu nak fikir 2-3 kali.

Alhamdulillah, syukur sangat-sangat.

Niat saya cuma nak menampakkan peluang yang saya ambil dulu betul-betul UBAH hidup saya

Awak follow aje apa yang saya & Team tunjuk, in shaa Allah awak dapat.

Buktinya, kami dah bantu ramai kawan-kawan sekeliling seperti Hazim, Yazid, Halim, Awal, Mus’ab, Kurniawati & ramai lagi seperti di bawah ini.

Bukan dapat duit aje, kualiti hidup mereka juga berubah.

Seronoknya dapat bantu kawan-kawan kongsi rezeki hebat ni.

Awak tak teringin ke nak rasa “pendapatan pasif – buat sekali untung banyak kali” ini jugak?

Siapa tak nak kan?

Tapi macam mana cara mudah mereka buat?

Haaa… nak tahu?

Jom saya terangkan dulu peluang hebat yang kami buat ni..

Penafian Pendapatan | Polisi PrivasiTerma & Syarat

Hak Cipta © KerjaSimple.com. Hak cipta terpelihara. Laman ini bukan sebahagian dari laman web Facebook atau Facebook Inc. Selain itu, laman web ini tidak disokong oleh Facebook dengan cara apapun. Facebook adalah tanda dagangan Facebook, Inc.

Hasil-hasil yang dipaparkan dalam laman web ini bukan jaminan anda akan dapat hasil yang sama. Ini terpulang kepada faktor-faktor seperti etika kerja, produk dan harga, jenis perniagaan, dan lain-lain lagi. Testimonial yang dikongsikan adalah berdasarkan pengalaman masing-masing.

Rujukan: Sham Razi

NANTI DULU!

Nak Tau Bagaimana Saya Hasilkan RM40,000 Sebulan?